Powered by sprofit

Najaar-Breukelen

Gelieve het onderstaande inschrijvingsformulier zo compleet mogelijk in te vullen.
Het is voor ons belangrijk te weten wie de factuur van de workshop zal voldoen, want dit bepaalt het inschrijvingsbedrag (zie onderaan bij ‘betalingsinfo’). Betaalt de instelling waar u werkt de factuur, dan kennen wij graag deze naam en adresgegevens. Heeft u recht op accreditatie, dan hebben wij uw Registratie nummer KGNF / Kwaliteitsregister Ergotherapie nodig. Voor vragen en inlichtingen kan u mailen naar kristel.nys@sprofit.com.

Dhr.Mevr.

Betalingsinfo: Rekeningnummer NL72 INGB 0006 8393 58 - INGBNL2A.
Vermelding bij betaling: sw2709 + naam deelnemer + naam instelling indien deze de factuur betaalt
Heeft degene die de factuur betaalt (het factuuradres) een btw nummer?
dan bedraagt het inschrijvingsgeld € 275,- want het betreft het een intracommunautaire factuur (BTW wordt later afgedragen)

Heeft degene die de factuur betaalt (het factuuradres) geen btw nummer?
dan bedraagt het inschrijvingsgeld € 332,74,- want er verschijnt BTW op de factuur Het inschrijvingsgeld is INCLUSIEF lunch, spalkmaterialen en een proefpakket thermoplasten en een voucher van € 125,- (excl. btw) korting op een bestelling bij SproFit.

Nadat wij het bedrag hebben wij ontvangen, ontvangt u van ons een betalingsbevestiging op het mailadres dat u heeft ingevuld. Met deze bevestigingsmail is uw plaats voor de workshop verzekerd.